Wuhuu 2009@Ipoh

dsc01841

dsc01850

dsc01920

dsc01953

dsc_0627

Haih. Wuhuu ni event tahunan yang dianjurkan skarface management dan ia berlangsung selama dua hari. event ni ok jugak la tapi tak semeriah last year punye. maybe sebab die buat dua hari kot. ermmm. pape pun event ni jadi best bagi aku sbb aku enjoy band2 yang perform2 sume and enjoy sbb kawan2 sume sporting. sume kepala layan. haha. aku tak tau nak cakap ape lagi la. cukup la tu. hahaha. chow. 🙂

Advertisements
Published in: on May 4, 2009 at 7:19 pm  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://thisisbreffa.wordpress.com/2009/05/04/wuhuu-2009ipoh/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: