Amir Zhafri’s Birthday

img_0667

Duduk diatas Grond

img_0670

Cupcakes untuk besday boy

img_0671

Amir Zhafri.. Besday Boy. GG Liao

img_0686

img_0702

Kami beraksi dgn Grond

img_0680

Gaya seorang Grond Champion.. Grond! Grond! Grond!

Oh yeah… Malam ni tiba2 ada celebrate besday amir kat court tennis. so aku pun pegi la court tennis. skali lampu tutup. mmg potong ar. then kitorg buat tepi jalan. depan cafe. terus nampak grond. grond! grond! grond!.. aku pun terus main bnda tu. grond tu sbnanye sejenis permainan yang baru dicipta semasa besday amir malam tadi. mainan tu bole dimainkan secara beregu ataupun individu. permainan die senang je. sape dapat jalan atas rail divider jalan paling jauh dia la menang. dan malam tu sume try main tapi pemenang nye adalah Ban. Die pun selepas diannounce pemenang, die terus lompat atas rail dan jerit “Grond!, Grond!, Grond! (seperti tertera didalam gambar) .

Malam tu aku makan sebijik cupcakes yang manis gila babeng. aku pun pelik camne pompuan bole suka bnda tu. aku takde hadiah nak bagi sbb aku makan pun tak cukup. so aku wish jela yang bole. hehehe. lagipun aku da penat buat cupcakes. so kira ok la kan? happy la malam tu tapi aku sedikit terkejut sbb bila tgk gamba balik aku ternampak makhluk, tak tau la hantu ke ape tapi kitorg gelar die drog-B atau pun stryker. mmg hasel la.

(Aku mengantuk sebenarnye. Maafkan saya)

Advertisements
Published in: on May 5, 2009 at 10:27 pm  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://thisisbreffa.wordpress.com/2009/05/05/amir-zhafris-birthday/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: