Amir Zhafri’s Birthday

img_0667

Duduk diatas Grond

img_0670

Cupcakes untuk besday boy

img_0671

Amir Zhafri.. Besday Boy. GG Liao

img_0686

img_0702

Kami beraksi dgn Grond

img_0680

Gaya seorang Grond Champion.. Grond! Grond! Grond!

Oh yeah… Malam ni tiba2 ada celebrate besday amir kat court tennis. so aku pun pegi la court tennis. skali lampu tutup. mmg potong ar. then kitorg buat tepi jalan. depan cafe. terus nampak grond. grond! grond! grond!.. aku pun terus main bnda tu. grond tu sbnanye sejenis permainan yang baru dicipta semasa besday amir malam tadi. mainan tu bole dimainkan secara beregu ataupun individu. permainan die senang je. sape dapat jalan atas rail divider jalan paling jauh dia la menang. dan malam tu sume try main tapi pemenang nye adalah Ban. Die pun selepas diannounce pemenang, die terus lompat atas rail dan jerit “Grond!, Grond!, Grond! (seperti tertera didalam gambar) .

Malam tu aku makan sebijik cupcakes yang manis gila babeng. aku pun pelik camne pompuan bole suka bnda tu. aku takde hadiah nak bagi sbb aku makan pun tak cukup. so aku wish jela yang bole. hehehe. lagipun aku da penat buat cupcakes. so kira ok la kan? happy la malam tu tapi aku sedikit terkejut sbb bila tgk gamba balik aku ternampak makhluk, tak tau la hantu ke ape tapi kitorg gelar die drog-B atau pun stryker. mmg hasel la.

(Aku mengantuk sebenarnye. Maafkan saya)

Advertisements
Published in: on May 5, 2009 at 10:27 pm  Leave a Comment  

Wuhuu 2009@Ipoh

dsc01841

dsc01850

dsc01920

dsc01953

dsc_0627

Haih. Wuhuu ni event tahunan yang dianjurkan skarface management dan ia berlangsung selama dua hari. event ni ok jugak la tapi tak semeriah last year punye. maybe sebab die buat dua hari kot. ermmm. pape pun event ni jadi best bagi aku sbb aku enjoy band2 yang perform2 sume and enjoy sbb kawan2 sume sporting. sume kepala layan. haha. aku tak tau nak cakap ape lagi la. cukup la tu. hahaha. chow. 🙂

Published in: on May 4, 2009 at 7:19 pm  Leave a Comment  

A Day at Malacca Historic City

Teman terbaik ku, didi :)

Teman terbaik ku, didi 🙂

dsc_1575

Melihat pemandangan pantai berdekatan dgn Petronas Penapisan Melaka

Melihat pemandangan pantai berdekatan dgn Petronas Penapisan Melaka

Inside Muzium Kesultanan Melaka

Inside Muzium Kesultanan Melaka

dsc_1814

kat A famosa plak

kat A famosa plak

dsc_2084

Arab juga ada. hahaha.

Arab juga ada. hahaha.

dalam eye on malaysia.

dalam eye on malaysia.

Gamba2 kat atas ni sume gamba time aku pegi melaka ngan didi and kawan die zati. Kitorg pegi satu hari je. Pancit jugak ar tapi best. hehe. kitorg tolak dari kl pagi then sampai2 terus merayap pegi makan, pastu g pantai lepak2 amik angin and rest sekejap. Then pegi jalan kat bandar hilir, pegi museum sume. pastu malam g amik arab kat sungai udang then pegi eyes on malaysia. boleh tahan la bnda tu. tapi view tak cantik sbb pegi malam. tak nampak ape pun. tapi ok la. aku gayat gak sebenarnye naik bnda camtu. Sbb tu aku tak naik roller coaster. haha. Pape pun aku seronok pegi trip ke melaka ni. I wish i can have moments like this again. Salam 🙂

Published in: on May 4, 2009 at 6:14 pm  Comments (2)  

Band Projek?

blog2

 

blog3

 

blog

 

blog

 

Haha! Ni bukan band projek ke ape. Ni sume gambar time kitorg g photoshoot untuk pupu. Die nak letak kat dalam portfolio die and untuk shutterbug competition. Ramai jugak la yang ada g photoshoot. Khalid pun ada dan lain2 photographer yang aku tak kenal. hehe. Gamba ni dishoot kat tanah lapang sebelah utp. Dekat2 dgn kebun orang ngan factory ape tah. Da la sebelum nak masuk simpang tu hampir2 accident. Mmg buat hal la pupu. Tapi pape pun best la dapat g photoshoot untuk pupu (bajet) hahahhaa. k la chow.

salam 🙂

Published in: on April 22, 2009 at 9:47 am  Comments (1)